ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULU BAŞLIYOR

Dinar Belediyesi ve Dinar Halk Eğitim Merkezi tarafından İlçemiz Belediye Kapalı Spor Salonu tesislerinde ücretsiz yaz spor okulu başlıyor.

Yaz spor okulu 7 – 14 yaş arası öğrencileri kapsıyor. Yaz spor okulunda ki sportif faaliyetler; Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Güreş, Boks, Yüzme ve Halk Oyunları.

Kayıtlar 12-23 Haziran tarihleri arasında Dinar Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Dinar Halk Eğitim Merkezinden yapılacaktır.

Tesis Amiri İbrahim Gökçe yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yaz spor okuluna katılacak öğrencilerin kimlik fotokopisi ile gelerek velileri ile birlikte kayıt yaptırmaları ve ayrıca doldurulan form ile birlikte aile hekiminden sağlık raporu almaları gerekmektedir. Sporcunun spor kıyafeti (Eşofman ve Spor Ayakkabısı) gerekmektedir. Yaz Spor Okulu Dinar Belediye Kapalı Spor Salonu Tesislerinde eğitmenler eşliğinde yapılacaktır. Öğrencilerimiz için uygulanan yaz spor okulumuz ücretsizdir. Çalışma saatleri müracaatlardan sonra bildirilecektir.” Dedi

Editör: Haber Merkezi