Topçu: 26 Milyon TL Finans Sağlandı

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Topçu son üç yılda esnaf ve sanatkarlara 26 Milyon TL hazine destekli finans sağlandığını söyledi.

Kooperatif bünyesinde girişimcilik kurslarının da açılacağını ifade eden Topçu 80 başvuruda 25 kişiye kurs verilerek girişimcilik sertifikalarının verileceğini ifade etti.

Dinar'da son 3 yılda Hazine destekli 26 Milyon TL finans sağlayan Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Afyonkarahisar İŞKUR İl Müdürlüğü ve KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürlüğü iş birliğinde girişimcilik kursları açılacak.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Abdül Kadir Konak'ın görevlendireceği eğitmen öncülüğünde 25 kişiye girişimcilik kursu verilecek.

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Topçu açılacak olan girişimcilik kursuyla alakalı yaptığı UMUT Gazetesine yaptığı açıklamasında şunları söyledi, " Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Topçu son üç yılda esnaflara hazine destekli finans sağlandığını, kısa sürede yeni kurs açılarak Dinarlının güçlü devletimizden daha fazla yararlanmasını sağlayacaklarını, bu konuda kendilerine ve Dinarlı esnaflara büyük destek ve hizmetleri olan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'ya teşekkür ettiğini belirtti. Sözlü mülakatı geçen 25 kişiyi de tebrik eden Topçu, 25 kişinin kendi işini kurma imkanının olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi