Tatarlı’da Elektrik Telleri Yer Altına Alınıyor

Tatarlı Kasabası belediye başkanı Şuayip Çiçek göreve gelir gelmez çalışmalarına başladı. İlk olarak kasabada bulunan elektrik tellerinin yer altına alınmasıyla alakalı OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ve diğer gerekli yerlerle görüşerek çalışmaları başlattı.

Birçok il ve ilçelerde bile elektrik tellerinin direkler aracılığıyla dağıldığı Tatarlı’da ise tellerin yer altına alma çalışmaların yapıldığı görüldü.

Tatarlı Belediye Başkanı Şuayyip Çiçek OEDAŞ çalışmalarını yerinde inceleyerek belediyeye ihtiyaç duyulması halinde bütün personellerin, araç ve gerecin anında temin edileceğini söyledi.

En kısa sürede bu hizmeti halka sunmak istediklerini de belirten Çiçek Halk Haber’e yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Göreve geldiğimiz günden bu güne birlik ve beraberlik içerisinde bütün ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Tatarlı oluşturmak için gayret edeceğiz. Şirin, güzel ve her yönden harika bir kasabamız var. El birliği ile Tatarlı’yı geliştirmek istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi