Taşbaş,“Eğitim ve Öğretim Çok Önemli”

Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet CEYLAN’nın da katılımı ile Karahacılı ve Pınarlı İlkokulları ziyaret edildi.

“Eğitimde Kalitenin Arttırılması Odaklı” devam eden ziyaretlerde Okul idareci ve öğretmenleri ile okulların genel durumu, başarı seviyeleri, Öğrenci-Veli Durumları ve okulların genel ihtiyaç ve eksiklikleri konuşuldu. Okullarda öğrencilerle de bir araya gelen ve derslerine eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ öğrencilerden talep ve isteklerini dinledi.

İlçede eğitimin kalitesini ve çitasını artırmak adına çalışmaların devam ettiğini belirten Taşbaş, “Öğrencilerimizin çok daha iyi imkanlarda eğitim ve öğretim almalarını sağlamak bizlerin görevidir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi ailelerimizle birlikte en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. İlçemizde bina ve teçhizat olarak çok iyi durumdayız. Yeni yapılan okullarımız ile birlikte bina sorunlarımızı da çözüyoruz. Öğrencilerimiz her şeyin en iyisine layıktır diyerek hepsine başarılar diliyorum” dedi. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi