Siyasilerden Önce Davrandı Muhtarlık Bürosu Açtı
Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesinde Pancar mahalle muhtarlığı için adaylığını açıklayan Burhanettin Yüksel şadırvan sokaktaki ofisinde muhtarlık seçim bürosunu açtı.
Yerel seçimlere az bir zaman kala muhtarlık seçim bürosunu seçmenler ile daha iyi diyalog kurmak için açan Yüksel kazanması halinde yerel yönetimler, Sivil Toplum Örgütleri ve kurumlarla en iyi şekilde anlaşarak mahallesine en kaliteli hizmeti sunacağını belirtti.
Siyasi partilerin bile seçim bürolarını açmadığı bir ortamda muhtarlık bürosu açarak bir ilki gerçekleştiren pancar mahalle muhtar adayı Burhanettin Yüksel’in yeni ofisinin açılışına Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, CHP Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, CHP Dinar Belediye Başkan adayı Ceyhun Erkan, Saadet Partisi Dinar Belediye Başkan adayı Yaşar Karakaya, Dinar İlçe Müftüsü Celil Şimşek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini CHP,MHP ve SP Belediye Başkan adaylarının kestiği programda bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar; “Muhtarlık işi çok özveri gerektiren bütün resmi kurumlar ile bağı güçlü olan mahallesindeki vatandaş dertleri ile uğraşmasını bilen zorlu bir görevdir. Belediye ile mahalle arasında bir köprü olan muhtarlık adaylığına başvuran Burhanettin kardeşimizi tebrik ediyor seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi