Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ziyaret edildi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi.

Katı Atık Aktarma istasyonu açılışının ardından ilçemiz oğullar mevkiine belediyemiz tarafından yaptırılan Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Milletvekilimiz Ali Özkaya, Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, diğer ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan başta olmak üzere protokol üyeleri ile birlikte ziyaret edildi.

Merkez hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Tüm Türkiye’nin ve İlçemizin de büyük bir sorunu haline gelen sahipsiz sokak hayvanları için seçim beyannamemizde yer alan Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin yapılması için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hummalı bir çalışmaya başladık. Sahipsiz Sokak Hayvanlarımızın bakımı ve tedavilerinin yapılacak olduğu tesisimiz ülkemizde çoğu ilçede bulunmuyor. Örnek bir proje olacağına inanıyoruz. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi