“Pos Cihazınız Tek Tuşla Ayağınıza Gelecek”

Denizbank ile Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (DİTSO) arasında üyelerin ayrıcalıklı pos hizmetinden yararlanabilmeleri adına protokol imzalandı.

DİTSO Başkanı Abdullah Bağırkan imza töreni öncesinde yaptığı konuşmasında, Denizbank’ın üyeler için güzel bir çalışma yaptığını, Denizbank Bölge Müdürü Burak Bozkaya’nın da talebi ciddiye alıp değerlendirdiğini söyledi.

Denizbank Bölge Müdürü Burak Bozkaya ise, protokol ile alakalı basın mensuplarına bazı bilgiler vererek şunları söyledi, “DİTSO üyelerine yönelik güzel bir paket hazırladık. Pos cihazlarından Bin TL’de geçen var 10 Bin TL’de geçen var. Bin TL geçenlere haksızlık etmemek amacıyla bonus özelliği olan bir paket yaptık. Esnaflarımız banka ve pos işlemlerini ve pos başvurularını şubelere gitmeden cep telefonlarından halledebilecekler. Denizpos isimli uygulamayı telefonlara indirerek pos talebinde bulunulabilecek. Hatta rulosu biten bile cepten bildirip kargo yoluyla alabilecekler. Herkes faydalansın istiyoruz. İnşallah güzel olur tüm üyelerimize de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Gerçekleşen protokol imzalama törenine Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan, Denizbank Bölge Müdürü Burak Bozkaya, DİTSO Meclis Başkanı Ahmet Acar, Denizbank Dinar Şube Müdürü Ali İzzet Topaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi