ÖZKAYA’YA, EVCILER, DAZKIRI VE BAŞMAKÇI’DA YOĞUN İLGİ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya Evciler ve Dazkırı ilçelerini ziyaret ederek bölgenin adayı olarak oradaki vatandaşlarla da kucaklaştı. Ak Parti İlçe Teşkilatlarını gezen Ali Özkaya ilk olarak Evciler ilçesine geldi. 3. Sıra Milletvekili adayı Remziye Sıvacı ile birlikte çalışan Özkaya, artık umutsuzluğun sona erdiğini, Dinar ve bölgesinin en yüksek oyu Ak Parti’ye vermesi gerektiğini ifade etti. Bütün teşkilatlarla birlikte çok çalışılması gerektiğini kaydeden Özkaya Evciler’de yaptığı konuşmada şunları söyledi, ‘Evciler ilçemiz tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan bir yer. Bu nedenle bu alanlarda en iyi yatırımları yapmamız gerekiyor. Buradan CHP’ye gönül vermiş, MHP’ye gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum, Dinar ve bölgesinden bizden başka vekil olabilecek aday yok. Bu nedenle en yüksek oyu AK Parti’ye verelim ve Ankara’dan yapılacak işlerimizi daha da kolaylaştıralım’ dedi.

Dazkırı Ziyareti

Evciler ziyaretinin ardından Dazkırı ilçesini ziyaret eden Ali Özkaya burada da çok yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Dazkırı AK Parti ilçe teşkilatında bir konuşma gerçekleştiren Özkaya, Dazkırı’nın son zamanlarda nüfusu artan ilçelerin başında geldiğini, bölgedeki işsizliğin ciddi oranda azaldığını belirtti. Ancak daha fazlasını yapmak herkesin görevidir diyen Özkaya şunları belirtti, ‘7 Haziran’da 25yıllık vekilsizlik özlemine son vereceğiz. AK Parti yani iktidar partisi Bize en iyi ve seçilebilecek yerden 2. Sırayı veriyorsa, buna en güzel cevabı vermek sizlere düşüyor. Particiliği ikinci plana atalım. Bizden başka aday yok, adayımıza sahip çıkalım düşüncesinin her bireyde hakim olması gerekir. En iyi oyu AK Parti’ye verirseniz bölgeye yapılacak olan yatırımlarda çok önemli bir rol almış olursunuz’

Başmakçı Ziyareti

Güney cephesi olarak adlandırılan bölgede üç ilçe gezip birer konuşma yapan Milletvekili Adayı Ali Özkaya’nın son durağı Başmakçı ilçesi oldu. Başmakçı’da kadınların çok yoğun ilgi gösterdiği Özkaya, Başmakçı’nın çok önemli bir yere sahip olduğunu, 7 Haziran’a birlik ve beraberlik içerisinde bölgedeki oyları patlatacaklarını söyledi. AK Parti’nin Başmakçı’da birçok projesi de olduğunu belirten Özkaya şunları söyledi, ‘Başmakçımızda önceden TOKİ projemiz vardı. İnşallah bu projemizi tamamlayarak sizleri tertemiz evlere kavuşturacağız. Başmakçı’da organik Gül üreticiliği var, tarım ve hayvancılık da ön planda. Buradan toplanan sütler başka bölgelere götürülüyor ve orada işleniyor. Bu bölgenin tam ortasına kendi tesisimizi kurarak kendi ürettiğimiz sütü yine kendimiz işleyeceğiz’ dedi.

(Ramazan Gürbüz)

Editör: Haber Merkezi