Özkaya: “İzmir’e Tren Seferi Olmalı”

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya, Dinar’da sivil toplum örgütleri ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Dinar Muhtarlar Derneğini, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Dinar Temsilciliğini ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsiclciliğini Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya daha sonra ilçede bulunan esnafları, zahire paarı ensaflarını ve eski sanayi sitesinde bulunan esnafları gezdi.

MuhtarlıkKurumu Çok Önemli

Türkiye genelinde muhtarlık kurumunun daha da vasıflaşıp, önemli bir hal aldığını, muhtarların maaş ve sosyal güvence gibi bir çok haklarının da korunmaya başlanıldığını ifade eden Ali Özkaya, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında çok önem verdiği muhtarlarımızla istişare içerisinde olarak bulunduğumuz yerin sorunlarını yakından öğrenebiliyoruz. Ak Parti Hükümetimiz muhtar maaşlarını iyileştirdi ve muhtarlarımızın bağkur hizmetlerini ödeme kararı aldı. Bu bağlamda muhtarlığa verilen önem bir kez daha ortaya çıktı.

Dinar İzmir Tren Seferi İçin Talepde Bulunuldu

AK Parti Milletvekili ve adayı Ali Özkaya Dinar’da yaptığı esnaf ve kurum gezilerinde ziyaret ettiği Dinar Gar Müdürlüğünde vatandaşların sesine kulak vererek Dinar’dan İzmir’e direk olarak yolcu treni seferi konulması için yetkililerle görüştü. Belirlenecek olan saatlerde Dinarlı vatandaşlar Dinar_izmir yolcu treni hattını kullanmaya başlayacaklar.

Zahire Pazarı ve Galericiler Sitesi

Dinar’da uzun bir süredir gündemde olan yeni zahire pazarı ve galericiler sitesinin kurulması için çalışmaların devam ettiğini ve bölgenin yoğun tarım ve traktör satışı sirkülasyonunun olması nedeniyle ilçeye yakışacak bir galiericiler sitesinin yapılması gerektiğini vurgulayan Ali Özkaya Zahireciler ve eski sanayi sitesi esnaflarına yönelik yaptığı ziyaretlerinde şunları söyledi, “Dinar’ımıza yakışacak bir zahire pazarı oluşturmalıyız. Bunun yanında ilçemizde her tür traktör markasının olması ve diğer araçların satışlarının yoğunluğu nedeniyle galericiler sitesinin yapılması da şart olmuştur. Defalarca esnaf arkadaşlarımızla konuyu görüştük. İnşallah bir sonuca ulaşacağız” dedi.

Genç Girişimciye 100 Bin TL

AK Parti Milletvekili Adayı Özkaya Dinar’da MU-HA Bistrol ismiyle hizmete açılan bir iş yerini ziyaret ederek genç girişimci Murat Yılmaz’ı ziyayet etti.

Dinar ilçemizde KOSGEB Genç Girişimci belgesiyle Esnaf Kefalet Kooperatifimiz aracılığıyla 100.000₺ sıfır Faizli Genç Girişimci Kredisi kullanan genç girişimciyi tebrik eden Özkaya ayrım yapılmadan her vatandaşın KOSGEB kredilerinden faydalandığını söyledi.

Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya esnaf gezisinin ardından Dinar’a bağlı köylerde seçim çalışması yapmak için ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi