Özkaya Dinar’da STK'ları Ziyaret Etti

Ak Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya referandum çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütlerine birer ziyaret gerçekleştirdi.

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle toplanan Özkaya burada esnaf sorunlarına yönelik yapılan çalışmaları anlattı.

İlçede yakın zamanda başlayacak alışmaları da anlatan Özkaya şöyle konuştu, "Dinar'da bulunan eski emniyet binamız, eski hastane binamız ve eski polis lojmanlarımız yıkılıp yerleri değerlendirilecek. Dinar Devlet Hastanemiz B sınıfı hastane olduktan sonra, sağlık raporları Dinar'da verilmeye başlanacak. 4 yıllık Yüksek Okulumuzu ise yapıp, büyük bir eğitim yatırımı yapmış olacağız" dedi.

Dinar Ziraat Odası Başkanı Fevzi Akşen'i ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan Uyan'ı da ziyaret eden Milletvekili Ali Özkaya ilçedeki ticaretin gelişmesi adına Traktör Galeri sitesi yapılabileceğini söyledi. İlçenin geçim kaynaklarının büyük çoğunluğunun çiftçilik olduğunu da hatırlatan Özkaya, "İlçede el birliği ile ticareti geliştirebiliriz. Esnaflarımızın sorunlarını yakından takip edip, ona göre projeler gerçekleştiriyoruz" dedi.

Dinar Zafer

Editör: Haber Merkezi