Milletvekili Özkaya Dinar’ı ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya 15 Temmuz Şehitlerini anma etkinlikleri çerçevesinde Dinar’da düzenlenen Mevlid-i Şerif programı ve şehit mezarları ziyaretlerinin akabinde ilçede çeşitli geziler gerçekleştirdi.

AK Parti Dinar İlçe Teşkilatını ziyaret ederek seçim sonrası yapılması planlanan işler hakkında bazı istişarelerde bulunan AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, teşkilatların her zaman diri ve faal olması gerektiğini, seçim döneminde ise çok büyük gayret ve çaba ile çalışıldığını söyledi. Bundan sonra ise, Afyonkarahisar’ın tamamında yapılacka olan bütün işlerin takipçisi oalcağını da kaydeden Özkaya, “Afyon merkezimiz ve ilçelerimiz için yeni dönemde de var gücümüzle çalışcağız” dedi.

Dinar’da hazırlıkları tamamlanan İmam Hatip Orta Okulu Yatılı Hafızlık Kuran Kursu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Özkaya’ya İlçe Müftüsü Şahin Yaşar gerekli bilgiler verdi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özaya Dinar’a bağlı Yapağılı köyüne de giderek köyde bulunan balık tesislerini ziyaret etti. Alabalık üretimi hakkında Kooperatif Başkanı Özden Çelik’ten bilgi alan Özkaya, başarılar diledi.

Milletvekili Özkaya son olarak ise 15 Temmuz’da Ümrani’ye de Çakmak Köprüsünde hainleri tankla aracının üzerinden geçtiği şehit Şükrü Bayrakçı’nın dedsinin evini ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi