Karayolları Bölge Müdürü Çivril Yolunu İnceledi

Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Arif Çobanoğlu Dinar’a gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

5 yıldır bir türlü açılamayan, ve beş mahallenin doğalgaz mağduru olmasına sebep olan Yeni Çivril yolunu inceleyen Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, yolun en geç yıl sonuna kadar yapılıp açılacağını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Ilıca Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, Üçlerce Mahalle Muhtarı Ali Uygun ve Konak Mahalle Muhtarı Ramazan Çınar’ın da bulunduğu yol inceleme ziyaretinde bazı açıklamalarda bulunan Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Arif Çobanoğlu şunları söyledi, “Gereken talimatları hemen veriyorum ve bu yolda çlaışmalarımız hemen başlayacak. 2018 yılının sonuna doğru bu yolu açacağız. Dolayısıyla diğer eski Çivril Yolu da otomatik olarak belediyeye devir edilmiş olacaktır” dedi.

Diğer Sorunlar Da Gündeme Geldi

Karayolları Bölge Müdürünün Dinar ziyaretinde Yeni Çivril Yolunun yanı sıra, ilçede yaşanan bazı sorunlar da dile getirildi. Dinar Suçıkan Park tesisleri girişine döner kavşak, eski hastane yolu ve Park Kahvesi olarak bilinen bölgede bulunan kamulaştırma sorunu ve ortaya kavşak yapılması, anayol üzerinde bulunan iki üst geçide asansör yapılması ve bazı bölgelere yan yollların yapılmasıyla alakalı sorunlar da ifade edildi.

Bölge Müdürü Hepsini Yapacağız

Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Arif Çobanoğlu karayolları personellerine gerekli notları yazdırarak, işlerin hepsinin tamamlanacağını, üst geçitlere engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için yapılacak olan asansörlerin yapıldıktan sonra işletilmesi için belediyeye devir edileceğini, park kahvesinin önünde bulunan bölgenin kamulaştırma işlemlerinin ise yatırım kapsamına alınacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi