İyi Parti ilk tur ziyaretlerini tamamladı

Dinar İYİ Parti İlçe Teşkilatı göreve geldikleri günden bugüne kurumlara ve STK’lara ziyaretlerine devam ediyorlardı. Geçtiğimiz gün son ziyaretlerini gerçekleştiren İYİ Partililer ilçede herkesi ziyaret etmiş oldu.

İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Raif Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle’yi, Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü’yü, Şoförler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz’ı,Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şeref Ceylan’ı ve Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nuri Öztürk’ü makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinde parti politikalarını ve yapacakları işleri anlatan İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Raif Öztürk, her zaman sivil toplum örgütlerinin (STK) önemine dikkatleri çekerek, bir ilçe için çok önemli olduklarını vurguladıklarını ifade ederek şunları söyledi, “Biz İYİ Parti olarak tek bir amacımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize ve bölgemize en iyi hizmeti verebilmektir. Bu hizmeti yapmanın da tek bir yolu vardır. Siz değerli STK temsilcileri ve başkanlarıyla, diğer bütün kurumlarla ortak akıl ve istişare etmek bizim için öncelikli tercihimizdir. Onun için İYİ parti ilçemizde her daim birlik ve beraberlikten yana tavır alacaktır” dedi. Umut haber

Editör: Haber Merkezi