Emniyet Müdürü Pulat Yüksek Okul Öğrencilerinin Sorunlarını Dinledi

Dinar İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat Dinar Meslek Yüksek Okulu ve Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu kız öğrencileriyle buluşarak onların dert ve sorunlarını dinledi. Okul ve kaldıkları KYK yurdu arasında ve ilçenin muhtelif yerlerinde sorun yaşayan öğrencileri dinleyen Emniyet Müdürü Pulat ne yapılması gerekiyorsa Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Pulat öğrencilere yaptığı konuşmasında şunları kaydetti, “Buraya sizleri rahatsız eden konu ya da durum var ise dinlemeye ve çözüm yolu bulmaya geldik. Şikayetlerinizi resmi olarak da yapabilirsiniz. Yaparsanız sizin için sonuna kadar götürürüz. Şimdi iki okulumuzdan da birer bayan öğrenci temsilcisi seçelim. Bu temsilcilerimiz Polis Memurumuz Serap Aydoğmuş ile direk iletişime geçerek olası bir asayiş olaylarını haber etsinler. Direk 112’yi de arayabilirsiniz fakat bu şekilde bizlere daha hızlı ulaşmış olursunuz” dedi.
Yüksekokul öğrencileri ise dışarıda yaşadıkları bazı sorunları anlatarak, bazı kişi ya da kişilerin araçları içerisinde yüksek sesle müzik dinlediğini ve kendilerini rahatsız ettiklerini, okul servislerinin ise artırılması gerektiğini talep ettiler. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi