DİTSO ‘DA, ”Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Sertifikaları dağıtıldı.
 
Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi amacıyla Odamız, Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Afyonkarahisar Müdürlüğü işbirliğiyle 01 – 04 Kasım 2016 tarihleri arasında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından 4’cüsü gerçekleştirilen girişimcilik eğitimlerinde başarılı olan kursiyerlere sertifikaları Afyonkarhisar İş Kur il Müdür Vekili Ahmet KARAKAYA , KOSGEB il Müdürü Mustafa ÇANAKÇI DİTSO Yönetim Kurulu Ahmet Hakan UYAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin AVCI, Genel Sekreter Tansu KURT’un katılımları ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Katılım Belgeleri dağıtıldı.
 
Dört ana konudan oluşan ve toplam 4 gün (32) saat süren “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde; Eğitmen Mustafa Hilmi AYBAŞ tarafından; İş kurmak isteyen Girişimci adaylarına, İş fikrinin geliştirilmesi ve Yaratılıcılık egzersizleri ile Pazar Araştırması, Pazarlama Planı, Üretim Planı ve Finansal Plan Konularında katılımcılara bilgiler aktarılmıştı.
 
Odamız Olarak Bölgemiz Girişimci Adaylarına Yönelik Çalışmalarımız Devam Edecektir
 
Konu hakkında açıklama yapan DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN;  “Dinar TSO, İŞKUR ve KOSGEB Afyonkarahisar Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 32 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitimi tamamlayan girişimciler sertifikalarını almaya hak kazanmıştır.
 
Kendi işini kurmak ve KOSGEB desteklerinden faydalanmak isteyen tüm girişimcilerin çabalarını ve girişimlerini takdirle karşıladığını belirterek, ilçemizin ekonomisine katkı sağlamanın önemine değindi. Her geçen gün eğitimlere ilginin daha da arttığını belirten UYAN, “Bu taleplere kayıtsız kalmak mümkün değil. Bu sebeple eğitimlerimiz aralıksız devam edecek.  dedi.
 
Yapılan konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile tören sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi