DİTSO &afsad işbirliği ile sigorta sektör toplantısı

AFSAD ve Dinar Ticaret Odası işbirliği ile Sigorta Sektörünün Aylık olarak düzenlediğin toplantılarının Ekim ayı toplantılısı 5 Ekim 2019 Cumartesi günü Afyonkarahisar’da “ Sigorta Sektöründe Konuşulmayanları Konuşuyoruz”konulu toplantımızgerçekleşti. Topantıya ; Dinar Belediye Başkanı Nihat SARI, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulah BAĞIRKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR, Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Meclis üyesi Oktay SAYIN, , AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir ÖZERDEM ve AFSAD genel Sekreteri Durmuş GÜMÜŞ,Meslek Komite Başkanlarımız, Hüseyin GÖNÜLLÜ, Sigorta acentelerimizden Bilal DEMİRÖZ , Lütfi YILMAZ, Mehmet ÇÖREK, Merve BÜLBÜL, Ahmet MERSİN, Mustafa ÇİMEN ve çok sayıda Sigorta Sektörü Acente Temsilcilerimiz katılım sağladı.

Toplantı sektör temsilcilerimizin fikir alışverişleri ve sektör ile alakalı konuşulmayanların konuşulması ile devam etti.

Toplantı sonucunda;

Kapanış konuşmasını yapan Meclis Başkanımız Ahmet ACAR; “Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman Meslek Komitelerimizin çalışmalarına destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Buna dayanarak Sigorta Acentelerimizin talebi ile gerçekleşen bu toplantıda bizimle birlikte Organizasyonu sahiplenerek tüm hazırlıkları yapan AFSAD yönetim kuruluna da teşekkür ederiz. Sigorta Sektörümüzün kendi aralarında bir araya gelerek yaptıkları bu çalıştay örnek alınmalı ve tüm Odalar Sektörlerinde öncülük etmelidir.

Toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdınız, umarız verimli olmuşuzdur. Katılım sağlayan tüm sektör temsilcilerimize Teşekkür ederiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi