Dinarlı Yardım Sevenlerden Sevgi Çayı

Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin 90. Dinar Şubesi’nin ise 42. Yılı nedeniyle Dinar Park Ala Salonunda “Sevgi Çayı” adı altında müzikli bir eğlence programı düzenlendi.

Dinar İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli’nin bu güne özel şiirleriyle gerçekleşen kutlama programına Dinarlı yardım sevenler çok yoğun bir katılım gösterdi.

Dinar Halk Eğitim Merkezinin Halk Müziği Korosu tarafından en sevilen Türkülerin söylendiği Sevgi Çayı programında konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şube Başkanı Aynur Toker şunları söyledi, “Türkiye Yardım Sevenler Derneğimizin 90. Yılını kutlamaktan gurur duyuyoruz. Dinar’da ise 42 yıldır faaliyette olan derneğimiz çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Dinar’daki yardım seven vatandaşlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kaymakamlığımız, belediye başkanlığımız ve diğer bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız sayesinde ayakta durmayı başaran derneğimiz ve huzur evimiz yaşlı vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyor. Yılmadan, bıkmadan, usanmadan çıktığımız bu yolda, faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Sevgi Çayı adı altında satışa çıkartılan biletlerin geliri ise Huzur Evi’ne yardım adı altında yardım seven vatandaşlardan toplandı.

Editör: Haber Merkezi