Dinarlı Hayırseverlerden Eğitime Katkı
Dinar Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Okulu kendi imkânları ve hayırsever vatandaşların desteği ile ‘Çok amaçlı Salon’ yapıldı. Tiyatro, eğitim-öğretim faaliyetleri gibi sosyal etkinliklerin yapılacağı salonda ışık sistemi, kablosuz ses ve internet sistemi olmak üzere birçok teknolojik imkânlar öğrencilere sunuluyor. Okul Müdürü Eyüp Şahin, 150 kişilik olarak dizayn edilen Çok Amaçlı Salon ile ilgili şunları söyledi, ‘150 adet özel koltuklar, sahne düzeni, iki ayrı bay bayan kulisler, kablosuz ışık, ses ve internet düzeni sayesinde öğrencilerimize en kaliteli eğitimi vereceğiz. Okulumuzun eğitim-öğretim kalitesini artırmak, sosyal faaliyetler ile öğrencilerimizi yaşama hazırlamak ve her yönüyle donatımlı, bilgili öğrenci yetiştirmek adına çok güzel bir sosyal alan oluşturduk. Öğrenci yetiştirmek amacı ile öğretmenlerimizin hizmet içi faaliyet çalışmalarına zemin hazırlamak, öğretmenlerimizi çağın ve teknolojinin getirdiği imkânlardan yararlanmak adına yapılan Çok Amaçlı Salonumuzda İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Başmakçı, Dazkırı, Evciler ve Dinar değerler eğitimi toplantısı yaparak ilk etkinliğimizi de yapmış olduk’ dedi. 
‘Fiziki Yönden Özel Bir Okul Olduk’
Dinar Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Okulu Müdürü Eyüp Şahin okulun içerisinde ve dışarısında yapılan güzel çalışmalar sayesinde okulun adeta özel kolejler gibi olduğunu, fiziki yönden gelişen okullar arasında yerlerini aldıklarını ifade etti. Her zaman öğrencinin rahat koşullarda ders yapmalarını temel amaç edindiklerini de belirten Şahin, ‘Biz yöneticiler ve öğretmenler olarak çocuklarımızın en temiz, en teknolojik ve en harika ortamlarda eğitim ve öğretim görmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Okulumuzun yatılı olması nedeniyle yurt binasında kalan öğrencilerimiz içinde konforu ve rahatlığı onlara verebilmek adına birçok faaliyet gerçekleştirdik’ dedi.
Dinar SPK YİBO Hizmet binası içine kurulan ‘Çok Amaçlı Salon’ un 23 Nisan Günü gerçekleşecek olan kutlama programından sonra resmi açılışının yapılacağını söyleyen Okul Müdürü Şahin, her zaman eğitim-öğretim çitasını yükseltmek için çaba sarf ettiklerini kaydetti.
Editör: Haber Merkezi