Dinarlı Batıkan Zorbey Türkiye ve Balkanlar Şampiyonu Oldu

25-27 Mart 2016 tarihleri arasında İzmir ilinde düzenlenen profesyonel MMA Altın Kemer maçında +110 kilo gramda düzenlenen yarışmada Dinarlı hemşerimiz Batıkan Zorbey şampiyon olarak altın kemer ödülünü kazandı.
 Türkiye ve Balkanlar şampiyonu olan Zorbey İzmir'de düzenlenen turnuvalarda beş maçta beş rakibini yenmeyi başardı. Dinar'ın yetiştirdiği sporculardan olan Batıkan Zorbey bu başarısıyla birlikte altın kemerini Dinar'a getirdi.
Şampiyon Sporcu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi, 'Öncelikle bu şampiyonada bana güvenip yer veren Karma Spor Sanatları başkanımıza teşekkürlerimi az bilirim. İlk çağırıldığımda düşündüğüm, benim her konumda önümü kesmek isteyen insanlarımızın bazı şeyleri görmesidir. Ben Dinarlıyım,  buralı olduğum için de Gurur duyuyorum. Türkiye ve Balkanlar arası ağır sıklet MMA şampiyonu olarak bu kemeri bütün Dinarımız adına aldım ve bu bayrağı sonuna kadar taşıyacağım. Bu konumda hep yanımda olan eşim Dilek Zorbey, Babam Mustafa Atakaya, Ağabeyim Murat Atakaya, kardeşim, Ahmet Atakaya, ve bana her konumda destek olan Mehmet Akif keskin hocam, Dinar esnaf imiz Alim Gürbüz e teşekkürlerimi bir borç bilirim' dedi.

İsmail Yılmaz-Dinar Umut
 
Editör: Haber Merkezi