Dinar’ın En Genç Muhtar, Muhtarların Başkanı Oldu

Dinar Muhtarlar Derneği Başkanlığı yeni Başkanını seçmek için olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirdi. Dernek binasında yapılan seçimde Camikebir mahalle muhtarı Sabri Can Bekle seçim kazanarak Dinar Muhtarlar Derneği Başkanı oldu.

Fatih Mahalle muhtarı Tuncay Karagöz’ün de aday olduğu kongrede iki muhtar kıyasıya yarıştı. Çok çekişmeli geçen kongrede oylar kapalı olarak sandığa atıldı. Yapılan oylama sonucuna göre Dinar’ın en genç muhtarı olan Sabri Can Bekle Muhtarlar Derneği Başkanı oldu.

Aynı zamanda Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi olan Camikebir Mahalle muhtarı Sabri Can Bekle yapılan seçim sonrası yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen Merkez Mahalle Muhtarlarına, daha önce Muhtarlık yapmış büyüklerimize ve Tüm Dinar Halkına Teşekkür ederim. Yeni dönemde Daha Güçlü ve Daha Aktif bir dernek için çalışacağız, birlik ve beraberliğimiz daim kalacaktır. Bu amaç doğrultusunda bütün mahalle muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi