Dinar’da Milli Ağaçlandırma Gününde yüzlerce fidan toprakla buluştu

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Ülkemiz genelinde her yıl 11 Kasım Saat 11.11 ‘de kutlanan Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla ilçemiz Avşar Köyü ve Karakuyu Köyü kavşağı mevkisinde gerçekleşen ağaçlandırma etkinliklerine katıldı.

İlk olarak saat 11.11’de Avşar Köyünde Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, Tatarlı Belediye Başkanı Şuayyup Çiçek, protokol üyeleri, daire amirleri, Avşar Köyü Muhtarı Ali Çoban, köy halkı ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen ağaçlandırma etkinliklerinde birçok fidan toprakla buluşturdu.

Fidan dikim etkinliğine katılan öğrencilerimiz bir araya gelen Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya öğrencilerimiz fidan dikim alanına gelmeleri noktasında gerekli ulaşım desteğini vermesi dolayısıyla teşekkür ettiler.

Her fidan geleceğe bir nefestir sözünden hareketle geleceğimizin teminatı değerli öğrencilerimizin bu tür etkinliklere katılımları noktasında her zaman desteğe hazır olduklarını belirterek, etkinliğe katılan öğrencilerimizi tebrik etti.

Fidan dikim etkinliğine gelen katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunarak emek veren kadınlarımıza da ayrıca teşekkür eden Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir ağaçlandırma etkinliği gerçekleştirildiğini ifade etti.

“AVŞAR KÖYÜNDE ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZ GÖNDERE ÇEKİLDİ”

Ağaçlandırma etkinliğinin yapıldığı tepede bulunan Şanlı Türk Bayrağımız yenilenerek İstiklal Marşımızın okunması eşliğinde göndere çekildi.

“DİNAR ADLİYESİ HATIRA ORMANI AĞAÇLANDIRMA ETKİNLİĞİNE KATILDIK”

Avşar Köyünde gerçekleştirilen etkinliklerin ardından İlçemiz Karakuyu Köyü kavşağı mevkisinde Dinar Adliyesi Hatıra Ormanı oluşturulması dolayısıyla düzenlenen ağaçlandırma çalışmalarına katılan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, anlamlı bir günde ilçemize kazandırılan hatıra ormanı dolayısıyla Başsavcı Emre Vurmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür et

Editör: Haber Merkezi