Dinar’da İrfan Cihan Aday Adaylığını Açıkladı

2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Genel merkezi tarafından geçtiğimiz pazartesi günü sona eren fakat daha sonra 16 Kasım 2018 Cuma gününe uzayan başvurusu süresinin son gününde aday adaylığını açıklayan İrfan Cihan kendisine destek veren bütün vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür etti.

AK Parti Dinar İlçe Başkanlığı binası önünde vatandaşlarla bir araya gelen İrfan Cihan, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Dinar Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi. “Birlik ve beraberlik içerisinde belediyeyi kazanacağız” diyerek katılımcıları selamlayan AK Parti Dinar Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Cihan, kendisinin siyasetçinin tek başına bir şey yapamayacağını, halkıyla bütünleştiği zaman siyasetin olduğunu ve siyasetin halk için yapıldığını belirterek, “ Çıktığımız bu kutlu yolda büyük başarılara imza atmak için mücadelemizi göstereceğiz. İlçemiz de çok büyük bir potansiyel var. Bunu iktidar partisiyle değerlendirip, Dinar’ı hak ettiği seviyeye getirmeyi planlıyoruz. Bu sebepten ötürü önce partili kardeşlerimizden destek bekliyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Er İrfan Cihan’ın aday adaylığını açıklamasının ardından diğer bütün aday adaylarına da başarılar dileyerek, AK Partinin bu seçimlerden zaferle çıkacağını söyledi.

Gerçekleşen aday adaylığı başvuru programının ardından ise AK Partililer toplu fotoğraf çektirdi.

İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi