Dinar’da Gazilerimize Sahip Çıkıyoruz

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliği başkanı Cengiz Kartal ve Türkiye Harp Malulü Gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilciliği başkanı Hasan Ceylan ilçemize Bağlı Uluköy'de ikamet Eden Rahatsızlanarak Dinar Devlet hastanesi ne kaldırılan Kore Gazimiz Hasan Demirkoç'u Dinar Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Her zaman gazilerin ve şehit ailelerinin yanlarında olduğunu bildiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliği başkanı Cengiz Kartal şunları söyledi, "Kore'de ve Kıbrıs'ta vatan için canlarını hiçe sayarak gazi olmuş vatan evlatlarımızın sonuna kadar arkasındayız. Türkiye için Kore ve Kıbrıs gazileri çok önemli ve çok değerli bir öneme sahiptir. Bu nedenle onlara sahip çıkmak, gece gündüz yanlarında olmak bizlerin namus borcudur" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilciliği başkanı Hasan Ceylan ise, bütün gazilere sahip çıktıklarını, onların en ufak dert ve sorunlarında yanlarında olmayı görev edindiklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi