Dinar’da açık oto pazarı

Yaklaşık iki ay önce 02.02.2017 tarihinde Pazar Mahalle Muhtarı Suat GÖLCÜK, Camikebir Mahalle Muhtarı Sabri Can BEKLE ve Esnaflarımız Mahallelerinde bulunan eski köy garajının yerinin boş olmasından dolayı gazetemize gelerek ilçemize açık oto pazarı açılması için gazetemizden özel haber yapmamızı istemişlerdi. Bizde Dinar gündem gazetesi olarak yetkililere gazetemiz aracılığıyla açık oto pazarının açılması için muhtar ve esnaflarımızın adına çağrıda bulunmuştuk.

29.04.2017 tarihinde cumartesi günü saat 09.00 da açık oto pazarı büyük bir coşku, heyecan ve vatandaşların yoğun katılımları ile halkımızın hizmetine açıldı.

Yaklaşık üç aydan bu yana gündemde tuttuğumuz açık oto pazarı halkımızın hizmetine sunuldu. Çarşı esnafı, galerici, çevre köy ve kasabadan gelen vatandaşlar Dinar’daki açılan açık oto pazarının Dinar’a ve bölgeye çok faydasının olacağını söylediler. Açık oto pazarında rahatlıkla araba alınıp, satılarak çok güzel bir hizmet olacağını söyleyen vatandaşlar, açık oto pazarının açılmasında kimin ne kadar faydası olduysa tek tek teşekkür ederiz dediler.

Açık oto pazarı ruhsat sahibi Barış Çil; Açık oto pazarımızı halkımızın hizmetine sunduk. Her türlü oto alım satım işlemleri pazarımızda araçlarınızın değerinde gerçekleştirilecektir. İnsan sınıf ayrımı yapılmadan bütün il, ilçe ve ilçemizdeki vatandaşlarımız gelip burada araçlarını pazarlayabilirler,araba satmak isteyenlerde arabalarını rahatlıkla satabilirler.Açtığımız andan itibaren İlk günde alım satım işlemleri gerçekleşti, alan satan vatandaşlarımızın arasını bularak pazarlık aşamasında yardımcı oluyoruz.Tüm araç sahiplerini de pazarımıza bekliyoruz. Güzel Dinar’ımıza açık oto pazarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Dedi

Muhtar Suat Gölcük ve Sabri Can Bekle; Öncelikle bizler halkımızın ve çevre il ilçedeki insanların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile bu yola çıktık. Dinar ilçemiz çoğu bölgeyi birbirine bağlayan bir ilçe olması nedeniyle çok önemli bir pozisyonda yer almaktadır. Dinar Türkiye’nin kara yolları için çok önemli bir kavşak noktasıdır. İç Anadolu’yu Ege’ye bağlayan, Akdeniz’i Marmara’ya bağlayan yoldur. Isparta ve Burdur’a 60 km Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak’a 110 km dir.

Afyonkarahisar, Antalya, Denizli, Isparta ,Burdur illerinin geçiş noktasında önemli bir kavşak olan Dinar ilçemiz, ulaşımın olduğu kadar ulaşım araçlarının da merkezi olma noktasında hızlı bir gelişme göstermektedir.

İnsanlar araçlarını alıp satmak için uzak mesafelere giderek daha çok yol, zaman ve ekonomik harcamalar yapıyorlardı. Şimdi ise çoğu bölgenin de ortasında bulunan ilçemiz deki açık oto pazarına daha az zamanda ve daha kolay ulaşımla gelip araçlarını diledikleri gibi pazarlayabilecekler. Mahalle esnafları ve halkımız adına Dinar Gündem Gazetesine ve yetkililere ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarken, açık oto pazarının Dinar’a ve Dinar halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Dediler

Editör: Haber Merkezi