Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksek Okuluna Bilgisayar Laboratuvarı Açıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna Danimarka’da yaşayan hayırsever vatandaşımız Mehmet Şimşek'in destekleriyle kurulan Bilgisayar Laboratuvarı açıldı.
Açılış kurdelesi Kaymakamımız Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü İsmail Zorluer tarafından kesildi.
Açılışın gerçekleşmesinin ardından İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya Hayırsever vatandaşımız Mehmet Şimşek'i telefon ile görüntülü arayarak Laboratuvarda eğitim gören öğrenciler ile görüştürdü. Kaymakamımız Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve beraberindeki heyet destekleri dolayısıyla Mehmet Şimşek'e teşekkür etti.

Bilgisayar Laboratuvar Hayırseveri Mehmet Şimşek Beyin öğrencilere mesajı
Değerli Gençler – İlk önce yeni Bilgisayar Laboratuvarınız hayırlı olsun.
Eğitimin kökleri acı, ama meyveleri tatlıdır. Umarım ilk önce kendiniz için sonra vatan ve milletimiz için eğitiminizi en güzel şekilde değerlendiren bireyler olursunuz.
Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini unutmayın Bir ulusun asker ordusu ne kadar güçlü olursa olsun, kazandığı zafer ne kadar yüce olursa olsun, ilim ordusuna sahip değilse, savaş meydanlarında kazanılmış zaferlerin sonu olacaktır. Bu nedenle bir an önce büyük, mükemmel bir ilim ordusuna sahip olma zorunluluğu vardır. Ben sizlere bu yolda el uzattım, değerlendirmesi sizlere aittir.
Dünyayı değiştirmek istiyorsanız kullanabileceğiniz en güçlü silah eğitimdir. Sağlıkla kalın.

Programın sonunda Kaymakamımız, beraberindeki heyetle birlikte Endüstriyel Tasarım Laboratuvarında eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek Laboratuvar çalışmalarını yerinde incelediler ve öğrencilerin isteklerini dinlediler.

Editör: Haber Merkezi