Dinar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Çoban’dan, Başkan Sarı’ya teşekkür

Dinar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Suat Çoban ve Müdür Yardımcısı Selçuk Demirel Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Araştırma Merkezine belediyemiz tarafından yapılan merkezin girişinde bulunan rampaya öğrencilerin rahat çıkması için kaldırım seviyesinin düşürülerek gerekli düzenlemelerin yapılması, bina içerisine engelli rampası ve engelli tuvaleti yapılması dolayısıyla Okul Müdürü Suat Çoban Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nihat Sarı yaptığı açıklamada; “Dinar Araştırma ve Rehberlik Merkezimize belediye olarak öğrencilerimizin merkeze girişi kolay olması için kaldırım düzenlemesi gerçekleştirdik. Binanın içerisine engelli rampası ve engelli tuvaleti yaparak merkezin eksikleri konusunda yardımcı olduk. Engellilerimizin her zaman yanındayız. Eğitime her zaman belediyemiz imkanları ölçüsünde desteğimizi sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi