Dinar Milli Eğitimden Sergi

Dinar ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarca tamamlanan ve (Avrupa Kalite Etiketi başvurusu yapılan) Etwinning projeleri yaygınlaştırma sergisi Sermaye Piyasası Yatılı Bölge Ortaokulu Salonunda açıldı.

Açılışa Dinar Kaymakamı Sayın Selami KAPANKAYA, Dinar Belediye Başkanı Sayın Nihat SARI, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Selman ESKİLER, Emniyet Müdürü Sayın Nihat PULAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ufuk TAŞBAŞ ilçemizde görev yapan ortaokul müdürleri katıldılar.
Sayın Selami KAPANKAYA ve beraberindeki heyet proje sergilerini tek tek inceleyecek bilgi aldılar, çalışmaları yürütün öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler ve çalışmaların da başarılar dilediler.
Etwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa’daki okullar arası iş birliğini teşvik eder. Ayrıca; eTwinning, eğitimciler için sürekli çevrimiçi Mesleki Gelişim için ücretsiz fırsatlar da sunmaktadır. Etwinning çalışması iletişim kurmak, iş birliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır

Editör: Haber Merkezi