Dinar MHP İlçe Başkanlığına Salih Güneş Aday Olabilir

Çiçektepe Eski Belediye Başkanı Salih Güneş’in Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe Başkanlığına aday olabileceği belirtiliyor.

Vatandaşlar Salih Başkan’ın başkanlık dönemi ve sonrasında herkese yardımcı olarak, herkesin işine koştuğunu ifade ederek düşüncelerini gazetemize aktardılar.

Çöl Ovası ve Dinar’da Yaşayan Bazı Vatandaş; Çiçektepe Köyünde yaşayan eski MHP Belediye Başkanı Salih Güneşin siyasette tekrar görev almasını istediler. Salih Güneş Milliyetçi Hareket Partisine çok faydasının olacağını düşünen vatandaşlar düşüncelerini şöyle ifade ettiler.

Vatandaş; Milliyetçi Hareket Partisinin yıllardır içinde Salih Başkan Çöl Ovası geniş bir camia orada yaşayan çok sayıda insanımız Salih Başkanı yakından tanır partide birleştirici olur hizmet eder, Dinar Kasaba ve Köylerine çok faydasının olacağını da düşünüyoruz. Tabi ki Salih Başkanın seveni de vardır sevmeyeni de kendisi Milliyetçi Hareket Partisinin ayrılmayan, yılmayan neferlerindendir. Türk milliyetçisidir, dava adamıdır, sözü dinlenir, Çiçektepe Köyünde Belediye Başkanı iken birçok Çöl Ovalının ve Dinarlı vatandaşlarımızın işini görmüş sevilen birisidir. Kısacası Dinar Milliyetçi Hareket Partisinin İlçe Başkanlığına yakışan birisidir. Salih Başkan göreve gelirse Milliyetçi Hareket Partisini daha çok şaha kaldırır, küskünleri, kırgınlıkları bitirmek, tek yürek, tek bilek olmak için, cennet mekân Başbuğumuzun yolunda, hareketin bilge liderimizin emrinde çalışacağına inanıyorum” dediler.

SALİH GÜNEŞ KİMDİR

Dinar’a bağlı ÇiçektepeKöyün’de 08.10.1964 yılında dünyaya geldim.

İlkokulu Çiçektepe Köyünde 1971 yılında başlayıp 1976 da bitirdim.

Üç yıl ara verdikten sonra 1979 yılında Uluborlu İmam Hatip Ortaokulunda yeniden eğitim hayatına başladım. Uluborlu İmam Hatip Lisesinin Orta kısmını bitirdikten sonra Dinar Lisesi, Haydarlı Lisesi, Afyon Cumhuriyet Lisesi ve Çay Lisesinden 1988 yılında mezun oldum. Lise hayatım bittikten sonra Çiçektepe Köyünde Bizim dergi Temsilciliği açtım. Şimdiki adı ile Ülkü Ocağı Başkanlığını yaptım. Uzun yıllar Ülkücü harekete gönül vermiş Arzu ve hayal edilen son hedefe varmak gayesiyle, yorulup yılmadan, bıkıp usanmadan fazilet ve cesaretle, fedakarca hayatıma devam ettim. 1980 ihtilalinden önce ve sonra davam için uzun yıllar mücadele ettim. 1997 yılında Dinar MHP İlçe Yönetiminde görev aldım. Yıllar öncesinden Milliyetçi Hareket Partisine kaydım vardır. 1994 Çiçektepe olan Köyümden Muhtar adayı oldum kazanamadım. Partimizin eski İlçe Başkanı Rahmetli Bülent Güner döneminde beraberce çalışmalarda bulundum. Yönetim Kurulu Üyeliğinden 1999 yılında ayrıldım 1999-2009 yılları arasında Çiçektepe Belediye Başkanı olarak görev yaptım. 2009 yılında Çiçektepe Belediye Başkanlığına aday oldum kaybettim. Dört dönem partimi temsil ettim aday alarak bunun yanında İl ve İlçe delegelikleri yaptım. Beş dönem Büyük Kurultay delegeliği yaptım. 25 .dönem Milletvekili aday adayı oldum. Üniversite Bankacılık Bölüm Mezunuyum. Benim siyasi hayatımda kırık bir notum yoktur partim ve davam için her zaman iş başında kim olursa olsun her türlü fedakarlık yapmaktan çekinmedim. Ben her zaman dava adamı oldum hiç kimsenin adamı olmadım partimiz açısından gördüğüm en büyük eksik tabanımıza yöneticilerimizin gereken ilgi ve alakayı göstermediğini görüyorum ve üzülüyorum. Demokrasinin partimizin her alanında uygulanmasını ümit ve temenni ediyorum."

Tahsin Baytar-Dinar

Editör: Haber Merkezi