Dinar Lider Sürücü Kursu Yeni İş Yerini açtı

İlçemiz esnaflarından Lider Sürücü Kursu’nun Sahibi Murat Küçüktaş tarafından Camikebir Mahallesi Tansa sokak güzergâhında yeni yerinin

açılışı yapıldı.

Yıllardır Lider Sürücü Kursu bölgeye hizmet vermektedir. Öğrencilerine itinayla eğitim vererek ehliyet sahibi yapmıştır. Lider Sürücü Kursundan ehliyet alan vatandaşımız çok memnun olmuştur. Lider Sürücü Kursu başarılarıyla Dinar, Başmakçı, Dazkırı, Evciler ilçelerine de damgasını vurmuştur. Yani yakın İlçelere de hizmet vermektedir. Yeni yerinin açılışı büyük bir kalabalığa da şahit olurken, kamuoyunda da büyük ilgi görerek çok ses getirdi. Ak Parti Dinar Kadın Kolları Başkanı Gül Çağlı davetli olduğu açılışa gelirken çok sayıda bayanlarla gelmesi de dikkat çekti.

Programa;Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, ilçe Müftüsü Şahin Yaşar, Dinar Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Lale ÇAĞLI, Pancar Ekici Kop. Başkanı Nuri Öztürk, mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Dinar İlçe Müftüsü Yaşar,tarafından yapılan sunum ve dua sonrasından Kaymakam Mustafa Şahin,İlçe Müftüsü Şahin Yaşar,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Pancar Ekici Kooperatifi Başkanı Nuri Öztürk, tarafından kurdele kesimi yapıldı.

Şahin iş yerinin Dinar’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılış sonrasında iş yeri sahibi Murat Küçüktaş refakatinde Kaymakam Şahin’e ve vatandaşlara mağazanın tanıtımı yapıldı. Davetlilere lokma ve kalem dağıtımı yapıldı.

Dinar Gündem Gazetesi Olarak Murat Küçüktaş kardeşimize yeni iş yeri hayırlı olsun dileklerimizi sunarız.

Editör: Haber Merkezi