Dinar her platformda tanıtılıyor

İzmir Kültür Park'ta ilk defa düzenlenen Afyonkarahisar İl tanıtım günlerinde Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın destekleriyle belediye tarafından açılan stant ilk gününde yoğun ilgiyle karşılaştı.

"BELEDİYE BANDOMUZ AÇILIŞA DAMGA VURDU"

Açılış öncesinde meşhur Belediye bandosu standında mini konser verdi. Vatandaşlar bandonun seslendirdiği eserlere eşlik etti.

Belediye bandosu eşliğinde açılışı yürüyüşünün gerçekleşmesinin akabinde ise saygı duruşunda bulunulmasının ardından Belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşımız okundu.

"STANDIMIZDA DİNARIMIZA DAİR HERŞEY VAR"

Standta İlçe hizmetlerinin bulunduğu tanıtım broşürleri başta olmak üzere Dinarımızın tanıtımına dair belediye kültür hizmetleri kapsamında basılan kitaplar ve bir çok tarihi eşyalar yer aldı.

"VATANDAŞLARIMIZA HEDİYE SETLERİNDEN TAKDİM ETTİK"

Standı ziyarete gelen vatandaşlara çanta, içerisinde broşürler, mutfak önlükleri ve ilçenin tanıtımıyla ilgili kitapların bulunduğu setler görevliler tarafından takdim edildi.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, 5 Haziran gününe kadar devam edecek olan İl tanıtım günlerinde bulunan Standımıza tüm hemşehrilerimizi davet etti.

Editör: Haber Merkezi