Dinar Halkbank şahıs firmalarına destek oluyor.

Bölgemizde faaliyetini sürdüren ancak ihtiyaç duydukları kredi kaynaklarına ulaşmakta zorluk çeken Dinar Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı şahıs firmalarının desteklenmesi amacıyla Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri kapsamında ‘‘İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi’’ oluşturulmuştur.
Kredi hakkında Halkbank Dinar Şube Müdürü Muhammed AKKAYA ve Müdür Yardımcısı – Ticari Portföy Yöneticisi Enes ORHAN ile birlikte Basın açıklamasında bulunan Abdullah Bağırkan Kredi hakkında bilgi vererek şunları söyledi;
“Bizler için çok değerli olan üyelerimizi rahatlatmak amacıyla faaliyetlerimize tüm hızımızla devam ediyoruz. Üyelerimizin yararlanması için açılmış olan HALKBANK Can suyu kredimiz hakkında bilgi vermek ve üyelerimizi aydınlatmak istedik.

KREDİDEN YARARLANMA ŞARTLARI;

  • Dinar Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olması,
  • Yıllık cirosunun 3.000.000 TL’yi aşmaması,
  • Esnaf Destek Paketi’nden faydalanmamış olması gerekmektedir.

KREDİ İKİ ŞEKİLDE KULLANILABİLMEKTEDİR;
1 – 25.000 TL Nakit olarak; ilk 6 ay ödemesiz toplamda 36 ay ve aylık taksit ödemeli olacak, yıllık %7,50 faiz oranı uygulanacaktır. Bir defaya mahsus %0,75 kredi komisyonu ve % 0,75 (binde yedi buçuk) oranında KGF komisyonu peşin tahsil edilecektir.
2- Nakit kredinin yanında azami 25.000 TL limitli Paraf KOBİ Kart verilecektir.
Kredi KGF kefaleti ile kullandırılacak olup, oranı ise kredi tutarının %80’i kadar olacaktır.
Kredi başvuruları yalnızca www.halkbank.com.tr veya www.halkbankkobi.com.tr üzerinden yapılabilcektir.
Kullandırılacak kredimizin tüm Şahıs işletmelerimize Can suyu olmasını bölgemize hayırlı olmasını dileriz. Bu zor süreçte Üyelerimizin refahı ve rahatlaması için gecesini gündüzüne katarak çalışan TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’na ayrıca HALKBANK yetkililerine, Bankamız Müdürüne ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi