Dinar Devlet Hastanesinde Kadınlar Günü Kutlandı

Dinar Devlet Hastanesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yatan hastalara ve bütün sağlık çalışanlarına çiçek takdim edildi.

Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Eren Pek, Başhekim Yardımcısı Orcan Burunkaya, Hastane Müdürü Hatice İri, Müdür Yardımcısı Mustafa Hoşşirin, Başhemşire İlknur Yılmaz Baştürk, Başhemşire Yardımcısı Ebru Akçin, ile brilikte yatan hasta servislerini ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutadı.

Kendi bayan sağlık çalışanlarını da unutmayan Devlet Hastanesi yöneticiliği bütün kadınlara karanfil dağıttı.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Eren Pek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün kutlu olmasını dileyerek şunları söyledi, “Ülkemizin sağlıkta örnek ülkeler arasına girmesinde en büyük katkıyı yapan çalışanlarımızın büyük kısmı kadınlarımızdan oluşmaktadır. Aile içindeki sorumluluklarının yanı sıra mesleklerinde de büyük özveriyle çalışıp değer üreten kadınlarımız, sadece birer sağlık çalışanı değil, yeri geldiğinde, bir anne, bir abla, bir kardeş olup insanımıza fedakarca hizmet vermektedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yeniden kutlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi