Dinar'da Resmi Bayramlaşma Merasimi Düzenlendi

Dİnar ilçesinde Dinar ve Ayonkarahisar il protokolünün tam kadro katılımlarıyla Suçıkan Park Tesislerinde Kurban Bayramı Kutlama Merasimi gerçekleşirildi. Kutlama programı ilk olarak Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretleriyle başladı. Dinar Belediyesine Ait Suçıkan Park Tesislerinde ise vatandaşlarında katılımlarıyla bayramlaşma merasimi düzenlendi.
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı burada yaptığı açılış konuşmasında Bayramların karşılıklı sevgi-saygı paylaşmak ve birbirimizle kaynaşmak olduğunu ifade ederek şunları söyledi, "Maalesef bir buçuk yıldır salgın yüzünden kucaklaşmayı bırakıp anamızın ve babamızın bile elini öpemez olduk. Devletimiz büyük izlenen doğru politikalarla ülkemiz en hasar ile bu hastalığı atlatacaktır" dedi.
Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ise, herkesin Kurban Bayramını kutlayarak, bugün uzun bir pandemi salgınının ardından ilk kez bir araya gelinip bayramın kutlandığını belirtti. Gerçekten bugünleri çok özlemiştik. Bu bayram birliğimize ve kardeşliğimize vesile olsun. Bayramınız kutlu olsun"
Vatandaşların ve protokolün Kurban Bayramını kutlayan diğer bir isim ise Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya oldu. Özkaya Suçıkan Parkta yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi, "Herkesin mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Güzel ilçemizde hükümetimizin yatırımları devam ediyor. Dünyadaki iki büyük şehirden birisi Apameia kentidir. bu bağlamda antik tiyatro kazımız devam etmektedir. ZEKA ajansımız buraya konuyla alakalalı 1.7 Milyon TL
ödenek verdi. Suçıkan otelimiz faaliyete geçecek. TOKİ konutları ise ilçeye büyük rahatlama getirdi. TOKİ en çok evi Dinar'a yaptı. DSİ Menderes Nehrinin projesini uygulayacak. Gerçekten de çok güzel bir proje olacak" dedi.
Daha sonra ise İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti Milletvekili Veysel Eroğlu ve son olarak ise Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek halkın Kurban Bayramını kutlayarak birer konuşma gerçekleştirdi. İsmail YIlmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi