Dinar Belediyesi Okullara 21 bin Maske Dağıttı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatlarıyla ilçemizde ve köylerde eğitim veren tüm okullara belediye tarafından 21 bin adet maske dağıtılıyor.

Okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte maske ihtiyacının artması dolayısıyla Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın katılımlarıyla; Cengiz Topel İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Gevher Nesibe MTAL ve TOKİ Anaokulunda başlatılan maske dağıtımı ilçemizde ve köylerde eğitim veren tüm okullarımıza dağıtımı yapılacak.

Belediye tarafından yapılan yardım ile okullarımızın maske, dezenfektan ihtiyaçları büyük ölçüde karşılanmış oluyor.

Eğitim alanında yapılan destekler kapsamında okullarımıza yapılan maske desteği hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Korona virüs tedbirleri alınarak okula başlayan öğrencilerimize ve okullarımıza destek olmayı sürdürüyoruz. Okullarımızın açılmasıyla eğitim gören öğrencilerimize yönelik Dinar Belediyesi olarak 21 bin adet maskeyi okullarımıza dağıtıyoruz. Daha öncede okullarımıza dezenfektan ve ateş ölçer desteğinde bulunmuştuk. Çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin sağlığı bizler için önemlidir. Belediye olarak desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Korona virüs salgının bir an önce sona ermesini temenni ediyor, eğitim gören öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi