Dinar Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er: "Kurumlarımızla Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışacağız"

Adalet ve Kalkınma Partisi Dinar İlçe Teşkilatı göreve gelmeleriyle beraber kurum ziyaretlerine de başladı.

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan Ak Parti heyeti ilk olarak Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti. İlçede gerçekleşen ve yapımı devam eden devlet yatırımlarının görüşüldüğü ziyaret programında konuşan Kaymakam Şahin, “İlçeye geleli üç yıl oldu. 2015 yılı Dinar’da yatırımlar konusunda bir milat oldu. 95 Depremi ilçeyi zamanında çok yıpratmış. Ama son 3 yıldır ilçemizde çok ciddi yatırımlar var. Özellikle eğitim alanında birçok bina şu an yapılıyor. İlçemiz yapılacak olan en büyük yatırımların başında Toplu Konut Projesi geliyor. Eski emniyet binamız yıkılacak, yerine engelliler okulu yapılması düşünülüyor. Bildiğiniz üzere antik tiyatro kazı çalışmalarımız devam ediyor. Ulu Camimizin restorasyon ihalesi yapıldı, nasıl restore edileceğine karar veriliyor. Bu çalışmaların yanında bir de sıcak su arama çalışmalarımız var. Özel bir firma ile anlaştık, Duman havzasında arama çalışmalarımız sürüyor. Dinar’a yapılacak olan kültür evinin ise temelleri atıldı. Kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

Başkan Er: Bütün Kurumlarla Birlik İçerisinde Olunacak

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er İlçe kaymakamlığı ziyaretinde iktidar partisinin Dinar’da bütün kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp en iyi hizmeti sunacağını söyledi. İlçenin eksikliklerini ve yapılması gerekenleri çok iyi bildiklerini de kaydeden Başkan İdris Er şunları söyledi, “Yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kurumlarımızı geziyoruz. Resmi kurumlarımız devlette devamlılık esasına göre çalışmalarını yürütüyor. Ancak ilçemizde yapılması gerekenler de var. Mesela ilçemize toplantı ve seminer salonu kazandırmamız gerekir. İlçenin buna ihtiyacı vardır. Yine ilçenin gündeminde yer alan engelli okulu yapılması hususunu yakından takip edeceğiz. Dinar ve bölgesini kapsayacak bir şekilde özel engelli okulunun yapılması gerekmektedir” dedi.

Ak Parti Heyeti kaymakamlık makamı ziyareti sonrasında hükümet konağı içerisinde bulunan diğer bütün resmi kurumları ziyaret ederek kurum müdürleriyle görüştü. İlçenin menfaatleri doğrultusunda yapılan olumlu görüşmelerde, Dinar için ortak hareket ederek en kaliteli hizmetin sunulması amaçlandı.

Öğleden sonra yapılan ziyaretlerde ise İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünü ve Cumhuriyet Başsavcılığı makamları ziyaret edildi.

          

 

Editör: Haber Merkezi