DİNAR AK PARTİ ADAYI, YENER EMEKSİZ
Dinar Ak Parti Belediye Başkan aday kesinleşti, Yener Emeksiz..
Dinar Belediye Başkanlığı seçimine Ak Parti’den müracaat eden üç adaydan Neşe Taşpınar ve Kadir Baybaş, Yener Emeksiz lehine çekildikler.
Dinar Ak Parti’nin Belediye Başkanlığı seçimlerine Yener Emeksiz’le gireceği kesinleşti..
Dinar Ak Parti İlçe Başkanı Av.Metehan Aydın, dün Ankara’da Yener Emeksiz’le Ak Parti Genel Merkezinde Ak Parti Hukuk Müşaviri Ali Özkaya ile buluşarak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte bir görüşme gerçekleştirerek, Yener Emeksiz’in tek aday seçime girmesinde mutabakat sağlandı.
Bakan Eroğlu, Yener Emeksiz ve toplantıya katılanlara: Dinar’ın ihtiyaçlarına her zaman cevap verdiklerini, bundan sonra da, ne yapılması gerekiyorsa, her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Yener Emeksiz’de, Sayın Bakan’dan her türlü destek için söz aldıklarını ve seçimi kazanmaları halinde Dinar’ın kazanacağını ifade etti.
Toplantı sonunda, Ak Parti Hukuk Müşaviri Ali Özkaya ve Dinar İlçe Başkanı Metehan Aydın ise; Bakan Eroğlu ile yapılan görüşmenin çok olumlu geçtiğini, Yener Emeksiz’in Dinar Belediye Başkanlığına seçilmesi halinde Dinar’ın kazanacağını, Sayın Bakan Eroğlu’ndan yatırımlarla ilgili destek için söz aldıklarını belirttiler.





Editör: Haber Merkezi