Dile Kolay Tam 42 Yıl

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi’nin olağan Genel Kurul Toplantısı derneğe bağlı Buhurcular Huzur Evinde yapıldı.

İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in de katıldığı genel kurulda tek liste şeklinde yeniden aday olarak 42 yıldır derneğin başkanlığına seçilen Aynur Toker büyük bir başarıya imza attı.

Kurulduğu günden bu güne başkanlığını yaptığı Yardım Sevenler Derneği ve derneğe bağlı Buhurcular Huzur Evi’ni en iyi şekilde yöneten Aynur Toker ilerleyen yaşına rağmen, bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan çalışmalarına devam ediyor.

Gerçekleşen kongrede bir konuşma yapan Dernek Başkanı Aynur Toker şunları söyledi, “Dinar’da derneğimiz kurulduğu günden bu güne vatandaşlarımıza ve yaşlılarımıza hizmet veriyor. Yönetim kurulu arkadaşlarımız, üyelerimiz, Dinar’da ve dışarıda yaşayan yardım seven insanlarımız, gelmiş geçmiş belediye başkanı ve ilçe kaymakamlarımız ve diğer bütün kurumlarımızla birlikte bu seviyeye geldik. Derneğimize bağlı olarak huzur evi yaptırarak yaşlı vatandaşlarımıza sahip çıktık. Allah yokluğunu göstermesin, yaşlı vatandaşlarımız burasını evleri gibi bildi. En iyişekilde onlara bakıyoruz” dedi.

Kongreye katılan Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise, Yardım Sevenlerin özverili bir şekilde çalışarak gerekli hizmetleri yaptıklarını, özellikle huzur evinin yaşlı vatandaşlarımız için çok güzel bir ortam olduğunu söyledi. Yeniden başkan seçilen Aynur Toker’i kutladığını da kaydeden Kaymakam Şahin, “Dinar ilçemiz yardım sever bir ilçedir. İnsanlar bir araya gelerek bir birlerine gerekli bütün yardımları yapıyorlar. Bu konuda vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yardım Sevenler Derneğinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İlçe kaymakamlığı olarak bize düşen ne görev varsa da yapmaya hazırız” dedi.

Konuşmaların ardından Aynur Toker’in listesi oylanarak yeniden göreve seçildi. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi