Dazkırı Ak Parti İlçe Başkanı Umut’u Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Dazkırı İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu ve yönetim kurulu üyeleri Umut Gazetesini ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Ziya Aktaş ve Yazı İşleri Müdürü İsmail Yılmaz ile görüştü.

Son yapılan kongreyle göreve geldikten sonra sürekli ziyaretlerine devam eden, halka iç içe olarak vatandaşların dert ve sorunlarını yakından dinleyen Ak Parti Dazkırı İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu gazetemize gerçekleştirdiği ziyaretinde, basına çok önem verdiklerini, birlik ve beraberlik içerisinde memlekete hizmet etmek istediklerini belirtti.

Basının bir ilçenin sesi ve kulağı olduğunu her fırsatta söylediğini de belirten Erdoğdu şunları söyledi, “Göreve geldiğimiz günden bugüne ifade ediyorum, her zaman halka iç içe olacağız. Aynı belirttiğimiz gibi iç içeyiz. Bu faaliyetlerimizi kamuoyuna duyurma açısından basınımızın önemi ve değeri burada artıyor. Umut Gazetesini yakından takip ediyoruz. 12. Yılını doldurmuş, Dinar ve bölgesinde taşları yerine oturtmuş güvenilir bir gazete. Dazkırı ilçemiz için değerli basın mensuplarımızla birlikte el ele vererek sorunları çözmek istiyoruz. Kamu yararına çalışan değerli gazetecilerimizi her zaman ilçemize bekleriz” dedi.

Umut Haber Sahibi Ziya Aktaş ise bu anlamlı ziyaretten ötürü çok memnun kaldığını, kendilerine bir adım gelene yüz adım atacaklarını kaydetti. Dinar’da bulunan günlük gazete ihtiyacını en iyi bir şekilde karşıladıklarını da söyleyen Aktaş şöyle konuştu, “Umut Haber olarak bir ilçenin ve bu ilçede bulunan siyasilerimizin, yerel yöneticilerimizin yanlarındayız. O ilçemizi kalkındırmak için basın olarak üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Yılmaz: Her Kesimin Haberi Yer Alır

Umut Gazetesi kurucu yazı işleri müdürü İsmail Yılmaz’da haber olarak her türlü desteği Dazkırı’ya vereceklerini ve çok sık geldikleri bir ilçe olduğunu kaydetti. Her kesimin ve bütün siyasi partilerin haberlerinin gazetede yer aldığını da vurgulayan Yılmaz, “Umut Haber herkese eşit mesafededir. Bazen siyasi haberlerin partilere göre azlığı ya da çokluğu gazete ile değil partilerin faaliyetleriyle alakalıdır. Burada bir yanlış anlaşılma söz konusudur. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmemiz gerekir. Gazetemizde her partinin temsilcilerinin, ilçe başkanlarının, milletvekillerinin haberleri yer alıyor. Bazı durumlarda A partinin haberinin B partinin haberinden daha fazla çıkması tamamen partilerin kendi çalışmaları ve faaliyetleriyle alakalıdır. Yani Umut Haber olarak bize bildirilen bütün haberler, derlenip, düzenlenip ve dizayn edilip kamu oyuna servis edilir” dedi.

Editör: Haber Merkezi