Cumhur İttifakı Adayı Nihat Sarı Dost FM’e Konuk Oldu

Cumhur İttifakı Ak Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı Dinar Dost Radyo’da Araştırmacı gazeteci yazar Hilmi Çalışkan’ın moderatörlüğünü gerçekleştirdiği programa katıldı.

Dost Radyo’da aday tanıtımı olarak düzenlenen programa katılan Nihat Sarı, Hilmi Çalışkan’ın sorularını yanıtlayarak, Dinar için yapacağı projelerini anlattı.

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, ittifakın kurulma şeklini anlatarak şunları söyledi, “2018 yılının Ekim ayında ben MHP’den aday adaylığımı açıkladım. Daha sonra genel merkezlerde yapılan görüşmeler sonucunda ittifak olmasına karar verildi. Yapılan bu ittifak sadece bizim kararımızla değil, tabandan tavana kadar en güzel bir şekilde gerçekleşti. Ülkemizin bekası için oluşturulan bu ittifakın gücünü Dinar için kullanmak istiyoruz” dedi.

Nihat Sarı Projelerini Anlattı

Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı katıldığı Dost Radyo programında Araştırmacı Gazeteci Yazar Hilmi Çalışkan’ın sorularının yanı sıra ilçeye yapacağı projeleri de anlattı. En büyük projesinin ve hayalini kurduğu işin Menderes Nehri projesi olduğunu açıklayan Sarı şunları söyledi, “İlçemizde eksikliği hissedilen hayvan barınağı projemizi yapacağız. Mezbahane bölgesine yapılacak olan hayvan rehabilitasyon merkezi sokak hayvanlarına en iyi şekilde bakacak. İlçemize galericiler sitesi kazandırmak istiyoruz. Geçtiğimiz akşam Sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya’nın da katıldığı bir toplantıyı, galerici esnaflarıyla yaptık. 110 adet galerici esnafımıza yönelik bu proje hayata geçirilecek. Bunun yanı sıra Salıpazarı projemiz var. 22 bin m2 lik bir alan üzerinde olacak. 45 dükkân mescit, sosyal tesisi olan bir yer haline gelecek. Menderes nehri projemiz ise 2100 metre olan nehrinin 1500 metresine yürüyüş yolları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, spor alanı ve çay bahçelerini yaparak halkın hizmetine sunacağız. Zahire pazarımızı ise şimdiki yerinden taşıyarak 14 bin m2 lik bir alan üzerine 10 depo, silo ve bürolardan oluşmak şartıyla esnaflarımıza kazandıracağız. Cumhuriyet Meydanı ve Suçıkan Millet Bahçesi ile belediye meydan projelerimizi de yaparak ilçenin çehresini değiştireceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi