Belediye Başkanı Nihat Sarı, Haydarlı'dan gelen öğrenciler ile bir araya geldi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Haydarlı beldesinde eğitim gören Haydarlı İlkokulu Müdürü Ramazan Armağan ve öğrencileri Belediye meclis salonunda ağırladı.

Resmi kurumları yakından tanımak ve görevleri Hakkında bilgi edinmek amacıyla Belediye Başkanı Nihat Sarı'yı ziyaret eden heyet ile yakından ilgilenen Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğrencilere belediyenin hizmetleri ve işleyişi hakkında bilgi vererek, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Oldukça samimi ortamda geçen ziyarette Belediye Başkanı Nihat Sarı, "Belediye olarak her zaman eğitime ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza destek veriyoruz. Çocuklarımızın Yerel yönetimlerde söz sahibi olmaları ve işleyişi öğrenmeleri adına ilçemizde bir ilke imza atarak Gençlik Meclisimizi faaliyete geçirdik. Çocuklarımızın her zaman yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle güzel ziyaretleri dolayısıyla Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Öğretmenler ve öğrenciler ise Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya ev sahiplikleri ve Misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi