Başkan Sarı, Sanayi Mahallesi sakinleriyle toplantı gerçekleştirdik

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı her mahalledeki vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinlemek amacıyla düzenlenen mahalle toplantıları kapsamında kura sonucunda 3. Sırada çıkan Sanayi Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

İlçemiz Sanayi Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanımız Nihat Sarı ile beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, - Belediye Birim Amirleri, Dinar Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar, Sanayi Mahallesi Muhtarı Günay Duman, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle Muhtarı Günay Duman toplantının açılışında mahalle sakinleri adına belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Belediye Başkanımız Nihat Sarı yaptığı konuşmasında, “Mahallelerimizin sorunlarını ve taleplerini yerinde incelemek ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelmek amacıyla başlatmış olduğumuz mahalle toplantılarımıza pandemi süreci dolayısıyla ara vermiştik. Ara vermiş olduğumuz sürede yine tüm mahalle muhtarlarımız ile sürekli iletişim halinde olarak sorunlarını imkanlarımız dahilinde çözüme kavuşturduk. Bugün yine güzel ve karşılıklı istişarelerde bulunduğumuz bir toplantı oldu. Mahalle sakinlerimizin sorunlarını dinledik ve gerekli notlarımızı aldık. Sanayi mahallemizde çalışmalarımız Pazartesi gününden itibaren ilgili birimlerimizce başlatılacaktır. İnşallah Dinarımızı hep birlikte çok daha yaşanılır bir ilçe haline getireceğiz. Ben bu vesile ile muhtarımıza ve siz değerli Sanayi Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri istek ve taleplerini gerekli birim amirlerine iletilmesinin ardından mahalle toplantısı son buldu.

Editör: Haber Merkezi