Başkan Sarı, “Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü kutlu olsun”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 4-10 Nisan tarihleri arasından kutlanan Polis Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Toplumun huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan Polis Teşkilatımızı tebrik eden Belediye Başkanı Nihat Sarı mesajında; “Önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatımız günün 24 saatinde cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmektedir. Her kademesi ile özverili çalışan Dinar Emniyet Müdürlüğümüz de halkımızın gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmıştır. Emniyet Teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine verilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine inanıyorum. Vatanımız için canını yitiren şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha tüm emniyet mensuplarının 177. inci yıl dönümünü kutluyor, ülkemizin ve İlçemizin her köşesinde görevi başında bulunan polis mensuplarımıza aile fertleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi