Başkan Sarı, Mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, merkez mahalle muhtarlarının talebi üzerine belediye meclisi toplantı salonunda mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk ve birim amirleri de katıldı.

Toplantı başlamadan önce Dinar Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar tüm mahalle muhtarları adına belediyemiz tarafından ilçemize yapılan çalışmalar ve projeler için Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür etti.

Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Mehmet Gürpınar konuşmasını tamamlanmasının ardından Belediye Başkanımız Nihat Sarı yapmış olduğu konuşmasında ilk olarak yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar ve projeler hakkında muhtarlarımıza bilgiler verdi. Konuşmasının devamında ise; “Muhtarlarımız bizim sokaktaki gözümüz kulağımız halkımızla aramızdaki köprümüzdür. Sizlerin talep ve isteklerini daha hızlı alabilmek için Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzü faaliyete geçirdik. Aynı zamanda Mahalle toplantıları gerçekleştirerek mahalle sakinlerimizin sorununu yerinde görerek birlikte istişareler yaparak çalışmalarımızı gerçekleştiriyorduk. Fakat ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını dolayısıyla toplantılarımıza ara verdik. Ama yine mahallelerimizin alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları başta olmak üzere eksiklik olan konularda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmetlerle geçen günlerimiz devam ederken gurur duyarak söylüyoruz ki Dinarımız artık yepyeni bir görünüm kazanıyor. Belediye olarak ilçemizi daha da yaşanabilir kılmak amacıyla alt yapı, eğitim, sanat, spor, kültür gibi pek çok alanda atılımlar yapıyor, sizlere beklentilerin ötesinde bir hizmet sunmaya devam ediyoruz. Belediyemizin gerçekleştireceği projeler noktasında mahalle muhtarlarına büyük sorumluluk düşüyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ziyaretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer dedi

Editör: Haber Merkezi