Başkan Sarı, “İlçemize yapılacak olan projelerin protokolünü imzaladık”

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından ilçemize sözü verilen ve yatırım programına alınan Gençlik Merkezi, Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ülkemiz genelinde roman vatandaşlarımızın sportif faaliyet yapmaları için başlatmış olduğu proje kapsamında 1 adedi roman vatandaşlarımıza yapılmak üzere toplam 2 adet halısaha, Stadyuma yürüyüş yolu ve çimlendirme bakım çalışmalarının yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığında düzenlenen Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Yatırımları protokol törenine katıldı.

Protokol Töreni; Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhur İttifakı Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkanları ve Gençlik Kolları başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Törende ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan konuşma gerçekleştirdi. Akabinde ise AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay konuşmasını yaptı. Konuşmaların devamında ise Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek verilen destekler dolayısıyla Bakanımız Mehmet Kasapoğlu'na teşekkür ettiler.

Son olarak ise Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu konuşma yaparak Afyonkarahisar’ımıza ve ilçelerine her zaman destek vereceklerini belirterek tüm gençlerimizin yanında olduğunu ifade etti.

Konuşmaların sonunda günün anısına fotoğraf çekilmesiyle tören son buldu.

Tören sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, "İlçemize kazandırılacak olan bu güzel projeler ile hem gençlerimize hemde roman vatandaşlarımıza yeni sportif alanlar oluşturulmuş olacak. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile gençlerimizin her zaman yanındayız. Projelerin kazandırılmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Editör: Haber Merkezi