Başkan Sarı, “Geleneksel 30 Ağustos Kurumlar arası Voleybol Turnuvamıza başvurular başlıyor”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatlarıyla Belediye ve Dinar Belediye Spor Kulübü işbirliği ile geçtiğimiz yıl birincisini düzenlediğimiz Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının bu yıl 2.si düzenleniyor.

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası ile kurumlar arası kaynaşma ve sağlıklı nesillerin yetişmesi hedefleniyor.

BAŞVURULAR 27 HAZİRAN-1 TEMMUZ ARASINDA

27 Haziran -1 Temmuz tarihleri arasında alınacak olan başvurular kimlik fotokopisi ve onaylı kurum çalışma belgesi ile Dinar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birimine (Belediye Hizmet Binası 2. Kat) yapılacaktır.

1 Temmuz Cuma günü başvuruların tamamlanmasının ardından 4 Temmuz Pazartesi günü saat 15:00’de Belediye Meclisi toplantı salonunda kura çekimi gerçekleştirilecektir.

Turnuva ile ilgili bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Dinar Belediyesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerimiz kapsamında bu yıl 2.sini düzenleyecek olduğumuz Kurumlar Arası Voleybol turnuvasına tüm kurumlarımızı katılmaya davet ediyorum. Amacımız hem kurumlar arası kaynaşmayı, koordinasyonu sağlamak hem de bu tür sosyal ve sportif aktivitelerin ilçemizde daha fazla yer almasına vesile olmaktır. İlçemizde görev yapan ve turnuvaya katılan bütün kurum çalışanlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” dedi

Editör: Haber Merkezi