Başkan Sarı, “2021 Aile Yılı ziyaretlerimizi tamamladık”

Afyonkarahisar Valiliğimiz tarafından başlatılan 2021 Aile Yılı Projesi’nin “Evlilik ve Yuvanın Kurulması” başlığı kapsamında ilçemizde başlatılan aile ziyaretleri tamamlandı.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkan v. Seydi Tuncer, MHP İlçe Başkan v. Adnan Güzeldal, Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı ve Başkanlık makamı sekreteri Ülkü Tosun bugünkü ziyaretler kapsamında Üçlerce Mahallesinden Mustafa- Fadime Arslan(57 yıl) Santral Mahallesinden Ali- Ümmühan Doğan(50 yıl), Atatürk mahallesinden Salih-Havva Sarıkaya(50 yıl), Ilıca mahallesinden Ali- Cennet Kuzucu(50 yıl), İstasyon Mahallesinden Bünyamin-Emine Uyan(50 yıl) ve Stadyum Mahallesinden Mehmet- Fatma Bulut(52 yıl), çiftine ziyarette bulunmasıyla aile ziyaretleri tamamlandı.

Mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde Belediye Başkanı Nihat Sarı, çiftlerimize Suçıkan maketini hediye etmesinin ardından AK Parti İlçe Başkan v. Seydi Tuncer ve MHP İlçe Başkan v. Adnan Güzeldal tarafından tebrik belgesi ve karanfil takdim edildi.

Ziyaretlerin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Afyonkarahisar Valiliğimiz tarafından ilan edilen 2021 Aile Yılı Projesi” kapsamında, aile değerlerinin yeniden canlandırılması ve farkındalık oluşturulması adına belediye olarak başlatmış olduğumuz mahallelerimizde evlilik hayatlarında 50 yılı geçen çiftlerimize ziyaretlerimizi tamamladık. Çiftlerimize Rabbimden sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum. 2021 Yılının Aile Yılı olarak ilan edilerek böyle güzel programların oluşturulmasında emeği geçen başta Valimiz Gökmen Çiçek'e ve tüm herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi