Başkan Karahan’la Dinar’ın Sorunları İstişare Edildi

Dinar’a bağlı mahalle muhtarlarımız Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan’ı ziyaret ederek ilçe gündemine ilişkin bazı konuları ve sorunları görüştü.

Ilıca mahalle muhtarı Mehmet Yılmaz, Gazi Mehmet Çavuş Mahalle Muhtarı Niyazi Yılmaz, Pınarbaşı mahalle muhtarı Aziz Yılmaz, Fatih mahalle muhtarı Tuncay Karagöz, Emniyet Mahalle muhtarı Dede Sarı, Yeni Mahalle muhtarı Kemal Karaaslan, Toptepe Mahalle muhtarı Sabri Dursun Dinar genelini alakadar eden çok önemli konuları MHP ile konuştu.

Toplantı akabinde muhtarlardan yapılan açıklamaya göre, doğalgaz, şehir merkezi trafik sorunları, ilçedeki küçük esnafın durumu, eğitim, sağlık başta olmak üzere bir çok konuda gerekli görüşmelerin gerçekleştirildiği ifade edildi.

Aynı zamanda Kaymakamlık, belediye, emniyet STK’lar ve siyasi parti temsilcileriyle de zaman zaman istişarelerin yapıldığı, Dinar’ın daha güzel ve daha da yaşanabilir bir memleket olması adına çalışmalarını yürüttükleri muhtarlarımız tarafından belirtildi.

Ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını kaydeden MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan’da Dinar için birlik ve beraberliğin daha da artırılması gerektiğini, ilçe menfaatine kim ne yapacaksa her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi