Başkan Acar’dan, İYİ Parti Milletvekili adaylarına iftar programı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adaylarına İftar sofrası kurdurdu.

Akdeniz Dinlenme Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Hınca hınç dolup taşan iftar yemeğinde Başkan Acar, iftar yemeğine katılan Demokrat Parti Genel Başkanı, İYİ Parti Afyonkarahisar 1. Sıra milletvekili adayı Gültekin Uysal ve İYİ Parti Afyonkarahisar milletvekili adaylarının 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim çalışmaları için ilçemize geldiler. İlçemizdeki çalışmalarında Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar eşlik etti.

Dinar ilçemizde, esnaflar ve Pazar yerinde vatandaşlarla kucaklaşarak oy istediler. Başkan Acar, İYİ Parti Afyonkarahisar 1. Sıra milletvekili adayı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyete Akdeniz Dinlenme Tesislerinde iftar sofrası kurdurdu.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Saffet Acar; ‘ Hanım efendiler, beyefendiler iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Değerli dostlarım bugün burada güzel bir iftar programında bir araya geldik. İnşallah Türkiye iyi olacak diye yola çıktık inşallah iyi olacağına inanıyorum. Ben şimdiden bayramını kutluyorum. Hepiniz hoş geldiniz.’ dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl başkanı Erdal Gümüş’ün konuşmasından sonra

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal konuşmasında ise, ‘Bu gün burada seçim çalışmamızda bizlere öncülük eden Dinar Belediye Başkanım Saffet Acar, İYİ Parti Dinar ilçe başkanım İbrahim Acar ve ekibine çok teşekkür ederim sevgi ve saygılarımı sunarım. Diye konuşarak sözlerine şöyle devam etti. Türkiye eğer bu dar boğazı aşabilirse dışımızdaki dünyanın değişim hızına ayak uydura bilmek temposunu yakalayabilmek adına ününde büyük fırsatların olduğu ve kendisini demokrasisini, hukukunu, ekonomisini, eğitimini her cephesinden yeniden toplayabilmesi, doğru bir siyasi ile Türkiye buluştuğunda bugünlerin üstesinden geleceğine inanıyorum….’ Diye konuştu

Program İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adaylarının konuşmalarından sonra son buldu. DİNAR GÜNDEM HABER

Editör: Haber Merkezi