Başkan Acar Vergi Dairesini Ziyaret Etti

Dinar Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar, vergi haftası nedeniyle, Dinar Vergi Dairesi Müdürü Bayram Usoğlu’nu ve çalışan personelleri ziyaret etti.

Vergi haftalarını kutladığını, çalışanlara ise işlerinde başarılar dilediğini belirten Başkan Acar yaptığı ziyarette şunları söyledi, “Vergi bir ülkenin gerçek ve tüzel kişilere yüklemiş olduğu ekonomik zorunluluktur. Devletin vatandaşlara yüklemiş olduğu ekonomik zorunluluğun asıl işlevi devlet harcamalarını karşılamaktır. Yani yol, su, elektrik, sağlık, eğitim vs. gibi altyapı hizmetleri verilen bu vergilerle karşılanmaktadır. Vergi ödeme fakir zengin fark etmeksizin herkesin ödemesi gereken bir yükümlülüktür. Aynı ülkede yaşamakta olan devletin vermiş olduğu imkân ve hizmetlerden yararlanan vatandaşların devlete vergisini düzenli bir şekilde ödemesi gerekmekte. Ödenen vergi ile devlet vatandaşlara bizlere çeşitli geniş imkânlar sunmakta. Devlet ülkede yaşayan insanların daha rahat yaşamaları için vatandaşlardan aldığı vergiler ile insanlara çeşitli imkânlar sunabiliyor. Bu imkânların başında eğitim yuvaları, su, televizyon, elektrik vs. diye uzatılabilir. Vergi ödemek ülke üzerinde yaşayan her insanın görevidir” dedi.

Vergi Dairesi Çalışanları Teşekkür Etti

Dinar Vergi Dairesinde görevli personeller Belediye Başkanı Saffet Acar’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını, böyle güzel anlamlı günlerde hatırlanmanın mutluluk verici olduğunu kaydettiler.

Editör: Haber Merkezi