AK Parti Dinar Gençlik Kolları Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Dinar Gençlik Kolları Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Park Ala Toplantı ve Seminer Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er’in yanı sıra, belediye başkan aday adayları olan Neşe Taşpınr, Burhanettin Yüksel, İrfan Cihan ve Ahmet Çetin, Kadir Öcel ve Ümit Güner’ de katıldılar.

Çok yoğun bir kalabalığın teşrif ettiği genişletilmiş danışma meclisi toplantısı öncesinde AK Parti’nin belediye başkan aday adayları kendilerini tanıtan birer konuşma gerçekleştirdiler.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Dinar Gençlik Kolları Başkanı Hasan Gölcük, birinci danışma meclisi toplantısına hoş geldiniz diyerek şunları söyledi, “Bildiğiniz üzere göreve geleli bir ay oldu. Beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ederim. Önümüzde ilçemizde çok önemli olan belediye seçimleri var. El birliğiyle gece gündüz demeden çalışarak belediyemizi kazanacağız ve ilçemize büyük yatırımlar gelmesine vesile olacağız” dedi.

AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er ise toplantıda yaptığı konuşmasında şunları kaydetti, “Geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi gençliktir. Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman ifade eder, nereden nereye geldik der. Zor günlerden bu günlere geldik. Şu an tüm imkânlara sahibiz. Siz gençlere düşen bu imkânları en iyi şekilde değerlendirerek geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olmaktır. Sizlerin yaptığı bu güzel çalışmalarda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Siz gençler olarak her alanda kendinizi geliştirmeli ülkemiz için çok çalışmalısınız. Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği verecek olanlar sizlersiniz” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise Dinar Belediyesine bu dönem AK Parti bayrağının dikilmesi gerektiğini, bunun için ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini belirtti.

Yapılan konuşmalardan sonra ise soru cevap şekline geçilerek toplantı geç saatlere kadar ilerledi. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi